Stine

Stine larsen

Fysioterapeut & Personlig træner

Om mig

De sidste 2 år har jeg arbejdet som fysioterapeut og personlig træner hvor jeg dagligt har beskæftiget mig med inspirerende mennesker der har behov for en hjælpende hånd. Jeg færdiggjorde min bachelor i fysioterapi i 2017 men det gjorde ikke at jeg var færdig med at studere. Jeg deltager jævnligt på kurser og uddannelser for at holde mig opdateret på den nyeste viden – både indenfor behandling og træning.


Som behandler og træner, har jeg hurtigt erfaret at personlig træning handler om mere end blot kost og træning. Alle mennesker er individer og ud fra netop dine behov vil jeg, i samarbejde med dig, tilrettelægge en behandling/træning som tager udgangspunkt i dig og giver mening for dig. Jeg ved at det kan være en udfordrende proces og mit allervigtigste job, er at gøre dig til en medspiller i forløbet og give dig redskaberne til komme i gang med din træning og ikke mindst holde den ved lige.

Hvis du er på udkig efter et ”quick-fix” eller et fast træningsprogram eller en striks kostplan, som du bare skal følge, er jeg ikke den rette. Når du kommer i forløb hos mig, får du en nysgerrig og nærværende coach, som ved at det handler om meget mere end ”bare at komme afsted”. Sammen skal vi kigge på dine vaner og dine mønstre og efterfølgende finde en strategi som er holdbar for dig på den lange bane. Jeg finder det psykologiske aspekt og adfærdsændringen i denne proces som et spændende og vigtigt område, og derfor tillægger jeg det stor vægt i mit arbejde. Udover det arbejder jeg med:

Skadesforebyggelse

Smerter

Genoptræning efter skade

Styrketræning

Vægttab

Gravid/efterfødselstræning

 

Personlig træning/fysioterapi vil foregå i ”The Rehab” hvor jeg er tilknyttet.

uddannelser

2020 Vanecoach V. livsstilshuset Morten Elsøe og Anna Gaardmand

2019 Styrketræning og motion til gravide V. Kristian Brasted, Strong4Life

2019 Den Motiverende Samtale V. Gregers Rosendahl

2019 SchouwKruuse kursus, Del 1, Del 2 og Del 3.

2018 Workshop 1 + 2 – Teknik i squat, bænkpres og dødløft V. Jacob Beermann

2014-2017 Bachelor i Fysioterapi V. Proffesions højskolen Metropol

2008-2009 International Dance Academy – 1-årig danseuddannelse V. Fredie-Pedersen i Danmark og L.A.

 

Therese, Klient

Stine formår at udfordre på samme tid som alt træning foregår på dine præmisser. Hun har fået mig til at lave øvelser, som jeg aldrig havde troet ville være en mulighed, uden at jeg på noget tidspunkt følte mine grænser blev overskredet. På trods af at jeg kom med adskillelige skader, følte jeg altid at jeg gik fra træningen og havde flyttet mig fra mit udgangspunkt. Jeg har hos tidligere fysioterapeuter oplevet en fokusering på et enkelt problem, men for Stine er kroppen en helhed. Jeg vil til hver en tid anbefale Stine, både hvis man har udfordringer med skader, og hvis man ønsker at forbedre sig i sin personlige træning.

Line, Klient

Da jeg kom til Stine første gang havde jeg ikke trænet i mange år pga. diverse skavanker. Jeg var en slapsvans og lidt af en ´bangebuks´. Begge dele har Stine taget virkelig fint hensyn til, og udfordret med en rigtig god fornemmelse både for min krop men også for min knold. Jeg er SÅ glad for at gå hos Stine og kan varmt anbefale, at få eksklusive timer i hendes kyndige selskab

Camilla, Online klient

Motiverende, dygtig og sød. De tre ord beskriver bedst Stine som træner. Jeg er SÅ tilfreds med Stine, som får mig afsted til træning (de fleste gange) og ellers er yderst fleksibel med hjemmetræningsdage i stedet, når hverdagen bliver for overproppet. Hun giver meget grundig, kompetent og brugbar feedback på de træningsvideoer, man filmer, og gør ekstra meget for at få træningen til at passe ind i ens liv. Jeg har trænet med Stine i et halvt år nu og kunne ikke forestille mig at skifte hende ud.

Julia, Online klient

Da jeg startede med et online træningsforløb var det med et ønske om at få en smule struktur i min træning. Jeg har dog fået så meget mere end det og en stor del af det er takket være Stine. Hun er yderst kompetent og klarer enhver udfordring, min krop og jeg giver hende. Stine har udelukkende igennem videoer og skriftlig kommunikation guidet og trænet mig til blandt andet en stærkere lænd, som gør det muligt at dødløfte, noget som var umuligt til at begynde med. Hun har tilpasset programmet, da jeg fik tossede idéer, som at ville lære at stå på hovedet og lave pullups. Udover det træningstekniske har hun været en kæmpe støtte, når nogle af de mere følelsesmæssige sider af min træning udfordrede mig. Det, at hun formår at yde kompetent personlig træning og samtidigt skabe et personligt bånd, har gjort at jeg har udviklet mig både styrkemæssige og psykisk, og at jeg på det varmeste kan anbefale alle det. Personlig træning er så meget mere end de individuelle programmer som sikrer en styrkefremgang, Stines fantastiske personlighed og humør skinner altid igennem og gør en kæmpe forskel for ens træning og træningsglæde!

previous arrow
next arrow
Slider

Klik her for at se min instagram