Rasmus

Rasmus Kelbæk

Personlig træner

Om mig

Jeg har dyrket styrketræning siden jeg var 15 år og har siden min afslutning af gymnasiet, været helt sikker på at jeg ville arbejde med træning.

Mit arbejde er et udtryk af alle de kurser jeg har været på og mine egne erfaringer igennem mit arbejde som træner og coach.
Titlen “personlig træner” er ikke beskyttet og i denne tid med misvisende information i alle sammenhænge, kan alle være “fitness professionelle” – det hænger mig langt ud af halsen… Jo flere kurser jeg tager, jo mere opdager jeg hvor simpelt alting egentlig er – hvor lige til træning i virkeligheden er.

Jeg har forståelse for at træning er meget personligt, i den term at vi alle kan opleve det forskelligt. At der kan være videnskab, som både kan sige for og i mod og at der kan være årtiers personlig research, der på ingen måde er overførbar.

De første 2 år af min professionelle træningskarriere har jeg brugt på at lære om skadeshåndtering, afvikling af kroniske smerter, holdningskorrigerende træning og generel genoptræning af ryg-patienter.
Efterfølgende har jeg engageret mig i det psykiske aspekt af træning, og adfærdsændring er, som jeg ser som værende den mest afgørende faktor i vor tids kropstransformationer. Hvis hovedet ikke er med i den proces, der skal foregå, så er udsigterne meget dårlige.
Sideløbende med mine to specialer, har jeg taget forskellige slags trænerkurser, for hele tiden at kunne holde en finger på pulsen, af hvad der er relevant i forbindelse med mit arbejde.

Træning og coaching fundamentet i mit arbejde og har været min primærbeskæftigelse siden 2007. Det er herigennem at jeg kan præge dig til at rykke dine grænser og støtte dig i projektet vi har startet.

Det er bla igennem min coachinguddannelse at jeg har lært at omdanne dine drømme til håndgribelige og realistiske mål. Efterfølgende har jeg taget uddannelse som adfærds designer, som hjælper mig med at hjælpe dig hurtigere til dine mål og dreje uden om udfordringerne, eller konfrontere dem, hvis det er nødvendigt

“Stærk” er det ord der som ofte stråler igennem, når vi taler om træning, adfærdsændringer og vægttab. Ordet har en flertydig betydning, der ikke kun handler om at skabe en stærk fysisk base, men at du psykisk har lyst til at være i den krop du har. Dette betyder ikke at vi skal male hjerter og snakke med blomster, men stimulere dine stærkeste sider og i sidste ende gøre træningen til en livsstil, fremfor en last, som du føler dig forpligtet til at udføre, sådan at du kan blive tilfreds med hvad du ser i spejlet!

Siden 2007 har jeg på kurser – flere gange om året – søgt ny viden inden for træning, coaching og skadesforebyggelse. Det har givet mig en værktøjskasse, der kan:

håndtere kroniske smerter,

genoptræne dig fra diskusprolaps,

omgå destruktive følelser,

genstarte din forbrænding,

øge din muskelmasse

og gøre dig stærk som ind i helvede!

Klik her for at se min instagram